Bezárás
BezárásVálassz várost

Országos Nyitóoldal / Veszprém / Blog / Sajtóközlemény / Új bérlő a Balaton Pláza bevásárlóközpontban

Új bérlő a Balaton Pláza bevásárlóközpontban

Új bérlő a Balaton Pláza bevásárlóközpontban információk

HÁDA ruházati üzlet nyílik Veszprém legnagyobb bevásárlóközpontja, a Balaton Pláza földszintjén december 5-én. A 155 négyzetméteres HÁDA üzlet újszerű angol női, férfi és gyermek felsőruházati termékeket, cipőket és kiegészítőket kínál a vásárlóknak. A nagyvárosi életstílust tükröző ruházati termékek a divat iránt elkötelezett, de a költséghatékony vásárlást választó nőket és férfiak célozza meg.

Berzevici Rita, a Balaton Pláza bevásárlóközpont igazgatója elmondta: “A HÁDA üzlet nyitásával tovább szélesedik ruházati kínálatunkat, így a divat és az egyedi ruhadarabok, valamint a gazdaságos vásárlás iránt elkötelezett vásárlóinknak is vonzó kínálatot tudunk biztosítani.”

Veszprém legnagyobb kiskereskedelmi egysége, a 12,000 négyzetméteres Balaton Pláza bevásárlóközpontban több mint 50 üzlet, szolgáltatók, éttermek, négytermes multiplex mozi, tovább 400 fedett, ingyenes parkolóhely és 40 kerékpár tároló várja látogatókat. A Resideal Ingatlan Zrt tulajdonában lévő bevásárlóközpontban olyan jelentős bérlők találhatóak, mint a H&M, Devergo & Friends, Tally Weijl, Balance, Thomas Jeans, Retro Jeans, GLO Jeans, Cosmos City, Alexandra könyvesbolt, CBA élelmiszerüzlet és a négytermes Cinema City multiplex mozi. A bevásárlóközpont a ruházati termékek mellett a mindennapi bevásárlás, ügyintézés, szórakozási és étkezési lehetőségek széles kínálatát nyújtja.

A Cushman & Wakefield a Balaton Plaza kizárólagos bérbeadó ügynöksége és üzemeltetője.

Még több Blog Veszprémben

Logó
Salföld a világ körül - fotóverseny

Kis falunk, Salföld, világot szeretne látni, ezért a segítségeteket kérjük...