Bezárás
BezárásVálassz várost

Országos Nyitóoldal / Veszprém / Blog / Sajtóközlemény / Új bérlő a Balaton Pláza bevásárlóközpontban

Új bérlő a Balaton Pláza bevásárlóközpontban

Új bérlő a Balaton Pláza bevásárlóközpontban információk

RETRO JEANS ruházati üzlet nyílt meg Veszprém legnagyobb bevásárlóközpontja, a Balaton Pláza földszintjén november elején. A 60 négyzetméteres RETRO JEANS üzletben a prémium kategóriás divatmárka farmer termékei mellett, cipők és kiegészítők széles választéka várja a vásárlókat. A nagyvárosi életstílust tükröző modern, egyedi Retro Jeans ruházati termékek a divat és minőség iránt elkötelezett, magabiztos férfiak és nőket célozza meg.

Berzevici Rita, a Balaton Pláza bevásárlóközpont igazgatója elmondta: “Ez ismételten egy jelentős mérföldkő a Balaton Pláza életében, mivel tovább bővítettük nemzetközi divatmárka kínálatunkat, így a divat és minőség iránt elkötelezett vásárlóknak jelentős kínálatot tudunk biztosítani.”

Veszprém legnagyobb kiskereskedelmi egysége, a 12,000 négyzetméteres Balaton Pláza bevásárlóközpontban több mint 50 üzlet, szolgáltatások, éttermek, négytermes multiplex mozi, továbbá 400 fedett, ingyenes parkolóhely és 40 kerékpár tároló várja látogatókat. A Resideal Ingatlan Zrt tulajdonában lévő bevásárlóközpontban olyan jelentős bérlők találhatóak, mint a H&M, Devergo & Friends, Tally Weijl, Balance, Thomas Jeans, Retro Jeans, GLO Jeans, Cosmos City, Alexandra könyvesbolt, CBA élelmiszerüzlet és a négytermes Cinema City multiplex mozi. A bevásárlóközpont a ruházati termékek mellett a mindennapi bevásárlás, ügyintézés, szórakozási és étkezési lehetőségek széles kínálatát nyújtja. A Cushman & Wakefield a Balaton Plaza kizárólagos bérbeadó ügynöksége és üzemeltetője.

Még több Blog Veszprémben

Háda
Új bérlő a Balaton Pláza bevásárlóközpontban

HÁDA ruházati üzlet nyílik Veszprém legnagyobb bevásárlóközpontja, a Balaton Pláza földszintjén...